Niečo málo o nás

Gastronomický zážitok na rodinnej i firemnej akcii, samostatne fungujúca reštaurácia, ale aj catering pre akúkoľvek spoločenskú udalosť. Vo Veličnej na Orave funguje eventový koncept, ktorý sa v našich končinách len tak nevidí. Veličniansky raj je kombináciou tradície a modernosti. V jednom momente vieme v našich priestoroch obslúžiť až takmer 400 hostí v dvoch spoločenských miestnostiach. Organizujeme a pripravujeme akékoľvek rodinné, či firemné akcie.

 Veličniansky Raj sa stal príjemným a vyhľadávaným miestom na oslavu narodenín, krstu, promócií, ale aj nezabudnuteľnej svadobnej oslavy. Kuchyňu vedie šéfkuchár Radoslav Sitek a to aj so svojou dlhoročnou vášňou k jedlu. Kuchyňa sa orientuje na klasickú česko-slovenskú kuchyňu (s malými odchýlkami) a skladá sa z lokálnych surovín. Spolupracujeme s malými hospodármi z okolia Oravy aby sme našim hosťom dokázali ponúknuť čo najviac lokálne suroviny. Menu sa tvorí na základe požiadaviek hostí a sezónnosti surovín. Špičkové pokrmy zložené z niekoľkých chodov, alebo len lahodné chuťovky a minidezerty vieme zákazníkom priviesť kdekoľvek si to budú želať.

Vždy sa snažíme zabezpečiť dokonalú akciu s jedinečným nápadom a prvotriednym jedlom tak, aby sme potešili chuťové poháriky hostí. Náš tvorivý tím je vám plne k dispozícii a na základe požiadaviek starostlivo zvolí a zostaví menu podľa vašich predstáv. Jedlo je predsa túžba. Po dobrej chuti, lákavej vôni, či výnimočnom zážitku. S jedlom si uvedomíte, že žijete a je vám dobre. Nič viac a nič menej.

Návrat hore